Over ons

Echte eenmanszaak

OOG VOOR DETAIL

 

Een geruststellend gevoel dat één vakman uw persoonlijk aanspreekpunt is voor al uw binnenhuisafwerking.

 

 

Alle kleine tot middelgrote schilderwerken, uitgevoerd door één en dezelfde vakman. Bij Gilpro bent u geen nummer, maar een hechte gewaardeerde klant die steevast dezelfde persoonlijke gewaardeerde benadering en opvolging krijgt.

Vakkennis VS

AFWERKINGSGRAAD

 

Technische Kennis.

Laat je niet bedotten door "schilders-bedrijven" met een laagste-prijsgarantie. Schilderen is meer dan een likje verf geven. Met Gilpro krijg je correct uitgevoerde schilderwerken voorafgegeaan door de correcte technische kennis van zaken, leidend tot een duurzaam eindresultaat.

 

Kwalitatieve producten.

Een duurzaam eindresultaat gaat hand in hand met de gebruikte materialen. Ikzelf, Gilles Lageirse, gebruik enkel de meest kwalitatieve producten beschikbaar op de Belgische markt. In Samenwerking met Boss Paints, kom ik telkens tot het gewenste resultaat.

 

Hoge afwerkingsgraad.

Mooi van ver, maar ver van mooi... Ikzelf zit er echter met de neus op. In tegenstelling tot velen worden de (bijna) onzichtbare zaken ook afgewerkt met de nodige aandacht. Een pietje precies zijn komt in dit vak extra van pas. De grootste voldoening krijg ik dan ook wanneer ikzelf ook écht tevreden ben en enkel een strakke afwerking bezorgt me die voldoening. Voor minder neem ik nooit genoegen.

Een flexibele eenmanszaak met een duidelijke visie: Persoonlijk klantencontact & mooi werk aan een correcte prijs.

 

 

 

Om dit alles te kunnen realiseren neem ik ook slechts enkel kleine- en middelgrote schilderwerken aan. Gezien ik een kleine eenmanszaak ben hou ik op deze manier alles uitvoerbaar binnen een aanvaardbaar tijdsbestek zonder dat de klant moet inboeten op afwerkingsgraad noch service. Van A tot Z doe ik alles in eigen beheer.

Langevelddreef 63 9840 De Pinte | 0475 899 130

Copyright @ All Rights Reserved by Gilpro